»Ljubezen je močno čustvo naklonjenosti do druge osebe.«

To »drugo osebo« iščemo celo življenje. Pravo ljubezen. Sorodno dušo. Obupano si želimo imeti nekoga ob sebi. Nekoga, ki nas bo ljubil, pa tudi če se moramo za to in za to osebo spremeniti. Najprej manjše, kasneje večje spremembe.

Ampak resnica je, pa če ti je všeč ali ne, da bi ta oseba najprej morala bit jaz. Najprej moram sebe ljubiti in ceniti dovolj močno, da me nikoli več ne bo nihče dobil le s polovico srca. In ko se bom ljubila dovolj močno, bom v življenje privlačila prave ljudi. Energija privlači energijo. Podobno privlači podobno. In potem me bo ta »nekdo« ljubil brezpogojno, brez večjih kompromisov in brez želje po spreminjanju. Ker če se jaz želim spremeniti v svojo boljšo verzijo, bom to naredila sama, spontano.

Seveda se pari spreminjajo in tudi prepirajo – to je normalno. Ljudje smo si različni. Vsak vidi svet drugače. Ampak tisti pari, ki se ljubijo brezpogojno, se tudi pobotajo in živijo v mirni harmoniji.

Moj nasvet za tebe, ki to bereš: Najprej se nauči ljubiti sebe in se ljubi močno. Šele nato boš spoznal/-a sorodno dušo. Ko bosta oba pripravljena in ko bo pravi čas.

V primeru, da ti tega nihče še ni povedal danes:

Si lepa in močna oseba. In si dovolj!

 

Z ljubeznijo,

Evelyn