Si se kdaj zasačil/-a med dnevnim sanjarjenjem? O službi, sanjski hiši, svojem podjetju, hitrem avtu… In vsakič si takoj prenehal/-a s sanjarjenjem, ker se ti je zdelo, da so sanje predaleč, nemogoče, preveč domišljijske… preprosto nedosegljive.

No, naj ti povem nekaj: Prenehaj s tem!

Vse je mogoče! Zmoreš! Lahko imaš vse, kar si želiš. Ponastavi svoj um in se osredotoči na svoje cilje! Verjemi vase in ne dovoli drugim, da ti govorijo drugače. Ti si veliko več, kot si misliš. Ti si vreden. In verjamem vate. V vsakemu od vas, ki ta trenutek to bere. Vse se začne v tvoji glavi, ker je tvoj um najmočnejše orožje in samo ti ga lahko uporabljaš. Ampak ne pozabi, uporabi ga pametno.

Kot otrok sem imela veliko sanj.

Želela sem postati igralka in profesionalna plesalka.

Ljudje okoli mene so argumentirali: “To ni služba. Že tako je preveč igralcev in plesalcev na tem svetu.”

Zato sem prenehala s sanjarjenjem o tem.

Želela sem postati veterinarka.

Ponovno so ljudje argumentirali: “Že tako je preveč veterinarjev. Če bi morala žival usmrtiti, bi se zjokala. Ni dovolj, če imaš rada živali. Tako ali tako ti biologija ne gre.”

Nemudoma sem prenehala sanjati o tem.

Na koncu, sem želela postati pisateljica.

»Pisatelji niso dobro plačani. To ni služba, ampak hobi. Potrebuješ denar za izdajo knjig. Ne boš uspešna. Vsak je danes lahko pisatelj.«

Si razumel/-a, kaj želim povedati?

Ljudje po navadi rečejo ne, jaz pa govorim DAJ! Naredi to zdaj. Delaj, kar te veseli. Ne. Počni, kar obožuješ. In počni to s srcem in strastjo. Splača se. Sčasoma.

Vseeno mi je za mnenje drugih. Na tej točki življenja sem preprosto prenehala skrbeti, kaj si mislijo drugi. To je moje življenje. To so moje odločitve.

Sem pisateljica! In svoje življenje bom posvetila pisanju neverjetnih knjig. Zakaj? Ker obožujem pisati. Preprosto obožujem. In ker želim pomagati ljudem po vsem svetu pri vsakem izzivu, s katerim se soočajo v tem trenutku. Moja naloga v življenju je pomagati ljudem in jih učiti.

Sem pisateljica z večjimi ambicijami. Imam sanje. In končno jih izpolnjujem.