Nikoli nisem želela, da bi bil popoln. Le resničen. Tvoj pravi obraz. Z vsemi nepopolnostmi in napakami. Z vsemi vzponi in padci. Vse. In ne tvoje laži. Tvoje igranje. Dan za dnem. Tvoje pretvarjanje, da ti nekaj pomenim. Tvoje otročje igre. Igranje z ženskim srcem. Samo zato, da bi me imel blizu. Na svoji verigi, vrvici, na dosegu tvojih rok. Da sem bila nedostopna in nedosegljiva za druge moške.

Nisi me ljubil. Z menoj si si samo polnil svoj ego. Ali pa si se z mano bolje počutil ob svojem patetičnem življenju. Ampak nisi me ljubil. Samo pretvarjal si se, da imaš čustva do mene in da ti nekaj pomenim. Ker ne uničiš upanje in srce osebe, ki jo ljubiš. Preprosto ne. Nisem prva, ne zadnja in še manj edina, ki si ji to naredil…

Zgleda sem potrebovala še enega kretena v svojem življenju, da bom od zdaj naprej res še bolj ljubila sebe in svoje življenje ter vanj spustila le pravega moškega – in ne nekoga, ki misli, kakšen moški je. Ker nisi moški. Ti si fant, ki si želi biti moški, a s takšnim nezrelim obnašanjem, na žalost, to nikoli ne boš. Ampak kljub temu ti odpuščam in te končno spuščam ven iz svoje glave, iz svojega srca.

Hvala za to življenjsko lekcijo.

Z ljubeznijo,

Evelyn