Zanjo in zanj! Za zapis in planiranje vajinih sanj! To je letni planer, ki si ga bosta oba želela imeti! Planer, s katerim ti bo načrtovanje v letu 2022 lažje in boljše. Je planer, ki te bo motiviral, navdihoval in polnil s pozitivno energijo. Namenjen je vsem organiziranim sanjačem in ustvarjalcem, ki si želijo kvalitetnejše organiziranosti ter še boljše doseganje sanj in ciljev. Pláner –ja m (á) zvezek za vpisovanje načrtov, obveznosti, dolžnosti. Odlično darilo zate in za tvoje ljubljene. MNENJA NEKATERIH ZADOVOLJNIH STRANK:
"Planer sem najprej kupila zase, a ker se je moja najstniška hči zaljubila vanj, sem ga kupila še njej. Sploh se leto 2021 še ni začelo, pa že bereva tvoje pozitivne misli. Hvala ti za tako lep planer!"
Nina
"Ne morem verjeti, da končno obstaja planer, ki me bo spodbujal k napredku. In to za tako majhno ceno!"
Nastja
"Poplava planerjev. Ampak tvoj me je prepričal z res hudo In drugačno platnico. Pa še golobji pomen ima! Sebi sem kupila rdečega, partnerju pa modrega, ampak itak bosta oba moja!"
Saša
"Razmišljal sem, kaj bi punci kupil za božično darilo. Vem, da vsako leto jamra, da ne dobi dobrega planerja. No, pa sem njej vzel modrega, pa me je tako navdušil, da sem še sebi vzel rdečega. Komaj čakam, da odpre darilo in zajoče od veselja! Še mene je planer prevzel, pa do danes še nisem imel letnega planerja!"
Miha
"Planer sem podarila svoji mami za Miklavža. Zaradi službe nujno potrebuje planer. Vsako leto se jezi, ker bi ona v planerju imela tudi finančni plan, kakšno lepo misel in prostor za pisanje. In to je TA planer, ki ga je 20 let iskala. Sama pa uporabljam dva planerja - rdečega in modrega, ker se nisem mogla odločiti, saj sta obe platnici čudoviti! Hvala, da si jih ustvarila!"
Maja
 

CENA: 26,60 €

+ PAKIRANJE IN POŠTNINA: 3,30€ za Slovenijo in 6,80€ za tujino

OB NAKUPU NAD 60 € POŠTNINE NI. Način plačila: nakazilo na TRR po predračunu ali preko PayPal-a.