Ljubezen ni samo ena in ni vedno enostavno. Vsi si želimo ljubiti in biti ljubljeni. Vendar pa v razmerjih dostikrat pozabimo nase kot posameznike. Verjamem, da pravo ljubezen lahko sprejmemo v svoje življenje le, ko sebe dovolj močno ljubimo in ko cenimo svoje unikatno življenje, ki nam je bilo dano.  Ljubezenska in življenjska knjiga z nekaj drame in erotike, predvsem pa pozitivna, motivacijska in inspiracijska.
Vedno sem želela biti popolna hčerka, popolna sestra, popolna punca, popolna prijateljica. In potem sem prenehala poskušati biti popolna za druge. Ker na koncu sem jaz tista, ki mora biti sebi popolna. Jaz sem tista, ki moram sama s sabo živeti do konca življenja. Jaz sem tista, ki mora najprej sebe imeti rada in prenehati s čakanjem na ljubezen in odobravanje drugih. In temu se reče ljubezen do sebe. Nihče ni popoln. Verjamem pa, da obstaja za vsakega popolna oseba. Šok. Trenutek tišine. In nato me je zadelo. Dogaja se ta moment… meni. Njegovi mali princeski. Punčici njegovega očesa. V ogledalu sem videla deklico – prestrašeno, žalostno, jezno, neprivlačno, grdo. Deklico, ki nikoli ne bo dovolj dobra za nikogar. Grdega račka, ki nikoli ne bo postal labod. Deklica, ki nikoli ne bo postala ženska, ki bo zasijala v vsej svoji veličini. In tisti trije meseci depresije so bili zapravljeni. Poskušala sem ugotoviti, kdo sem in na koncu ničesar nisem odkrila. In res sem bila. Nora nanj. Na vse o in na njem. Njegov lep obraz. Dobro srce. Romantična duša. Imela sem ga rada takšnega, kot je bil. Z njim in zaradi njega sem postala nežnejša in romantičnejša. Dajal mi je ljubezen, ki sem si jo tako zelo dolgo želela. Vsak si želi ljubiti in biti ljubljen. Želela sem spremeniti Zacha. Ampak to je bila moja največja napaka. Nihče nikogar ne bi smel nikoli niti poskusiti spremeniti. Vedno lahko spremenimo le sebe. Če se seveda želimo spremeniti. Sem dovolj dobra oseba, da oprostim, ne pa toliko neumna, da še kdaj zaupam taki osebi. Sčasoma sem mu oprostila. Ampak…, pozabila ne bom nikoli, kaj je naredil. Oddaljila sva se. Očitno nama ni bilo usojeno. Andy je bil moški, ki je šel samo mimo in me naučil nekaj zelo pomembnega. Končno sem razumela, da moram najprej sebe ljubiti, da me nikoli več, nihče več, ne bo dobil le s pol srca. Vsak si zasluži biti ljubljen popolnoma in močno. In Zach si je zaslužil moje celo srce, a se šele danes zavedam, da tega v resnici nikoli ni dobil – le polovico srca. In tam je bil, stal čisto blizu mene, me držal okoli bokov, me potegnil k sebi in nato…, me poljubil. Položila sem svoje roke okoli njegovega vratu in mu vrnila poljub. Prijeten poljub. Ni bil toliko neroden, čeprav sva bila samo prijatelja. Zgleda, nama je alkohol olajšal zadevo. Še bolj sva se začela poljubljati. Njegove roke so me vse tesneje privijale k sebi. Kot da bi njegovo telo kričalo: »Prosim, Evelyn, potrebujem te«. Zaupala sem njegovim besedam. Zaupala sem svoji intuiciji. Tisti, ki se redkokdaj zmoti. Verjela sem mu. Vsaki njegovi besedi. Sem bila neumna? Slepa? Naivna? Mogoče sem bila, toda samo zato, ker sem sledila njegovi energiji in ker sem verjela, no, še vedno verjamem, da nekaterih čustev, stvari ali dejanj ni mogoče zaigrati, tudi če je nekdo profesionalni igralec. Enostavno ne moreš.
»Zelo dobra knjiga, da človek res ostane brez besed! Sem skoraj rabila robčke. Ful dobr!« -  Špela J. »Hvala ti za celotno bralno izkušnjo. Res si sonček! Imaš nekaj, kar lahko deliš s svetom!« - Marko N. “Nisem za branje knjig, sploh pa ne za angleščino. Ampak name si naredila tak vtis, da nisem mogla čakati na slovensko knjigo. Še isti dan, ko sem kupila knjigo, sem jo dobesedno požrla v enem večeru. S tabo sem se smejala in tudi jokala! Kapo dol! Tvoj slog pisanja je tako dober in čustveno nabit, da že komaj čakam drugi del, pa tudi če bo najprej v angleščini!” – Tatjana R. »Res sem zelo ponosen nate, kaj si naredila iz sebe in iz knjige!« - David J. M. »Ne morem verjeti, kakšne misli lahko da ven iz sebe tako mlada ženska. Knjiga, ki ti seže naravnost v srce. Hvala za to knjigo! Dejansko si mi dala vedeti, kako smo ljudje včasih hujši od živali. Podivjani, trmoglavi in rinemo z glavo skozi zid. In dala si mi za mislit, kaj sploh želim od svojega življenje in kaj so moji cilji. In ravno zato imam knjigo na nočni omarici, da me vsako jutro spomni, da je v življenju možno doseči karkoli si želimo. Iz te knjige se lahko marsikdo nauči ogromno stvari. Ta knjiga je vredna zlata, ne pa samo 28,80€!« - Davor R. »Bodi ponosna nase – poglej kakšno knjigo si napisala pri komaj 27. letih.« - Urška P. »Človek, ki ne bere, nima prednosti pred tistim, ki ne zna brati. Knjiga ni le dobra, ampak najboljša!« - Orce S. »Branje knjige je tekoče in razumljivo tudi nekomu kot sem jaz, ki se prvič vrže v branje knjige v angleščini.« - Albert T. "Knjiga mi je bila noro dobra, ker je napisano točno tako, kot je bilo. V veliko situacijah sem se našla. Zanimivo, da smo si ženske različne, pa doživljamo podobne zgodbe. " - Martina M. "Tako dobra knjiga, da je nisem mogla odložiti in sem jo požrla v enem dnevu. Sploh so mi bili všeč zaključki vsakega poglavja - kaj si se naučila in zahvala. Top! Se že veselim druge knjige." - Doroteja N.