Kar nekaj časa je minilo od prejšnje objave…. Priznam, bilo je kar pestro poletje in začela sem prevajati knjigo od dobrega prijatelja. Tja sem usmerila ves fokus. In tako je tudi prav – da se fokusiramo na eno stvar, ostalo že lahko kasneje.

Zadnjih nekaj dni nisem ravno “ta prava”. Vse me moti, mi gre na živce… Preprosto sem ziritirana, in to brez posebnega razloga. Baje bo kmalu polna luna. 🤷🤦

Na poti do službe se vedno ustavim na isti bencinski črpalki, da natankam gorivo, vzamem kavico ali pa samo kupim cigarete. Na tej črpalki sta dva res krasna prodajalca. Prva je ženska: vedno nasmejana, prijazna in točno ve, kaj želim oz. potrebujem. Drugi pa je moški. Super extra prijazen. Pa tudi seksi kot hudič! Kakšnih 10-15 let starejši, visok, modrook… Za oči spočit čista 10ka!

Ampak to ni bistvo…

Včeraj sem se ustavila na tej isti bencinski črpalki. In bil je on.

“Waw, danes pa imaš še posebno lep nasmeh!” me je ogovoril. Vsakemu se nasmehnem iz srca, tudi če včasih nisem ravno pri volji.

“Hvala! A ravno danes nisem najboljše volje… Zadnje dni sem čisto čudna, nič mi ne gre po načrtih…” sem na hitro pojamrala malo.

“Res? Mogoče zato, ker bo polna luna čez nekaj dni. Saj smo vsi čudni, ampak saj bo. Karkoli imaš, zmogla boš! Saj si sonček!” mi je rekel s takšno pozitivno energijo, da me je premaknilo…

Ubistvu mi je popoln neznanec dal zagon in energijo. Noro! Po tistem sem odhitela v službo in dan je bil mnogo boljši. Zaradi njega. Zaradi njegovih besed.

In v takšnih primerih vidimo, kako lahko vplivamo na druge, tudi na popolne neznance. Z nasmehom, s toplimi besedami in pozitivno energijo. In to bi rada z vami delila…

Bodimo dobri drug do drugega, delimo nasmehe znancem in neznancem, jih spodbujajmo, jim pomagajmo. Bodimo boljši in čudovite stvari nas bodo doletele.

Ti, ki to bereš: Ja, zmoreš!!!💪

Hvala, ker si!

Z ljubeznijo,

Evelyn ❤️